Előfizetői tartalom

Ekkora a baj? Petíciót nyújtanak be a kormánynak a kiskutasok

Portfolio
Petícióval tiltakozik a kormány november eleji kormányrendelete ellen a  a Független Benzinkutak Szövetsége. A rendelet értelmében 2024-től eltérő adómérték vonatkozik majd az üzemanyag-kiskereskedelemre: az új rendszer Egri Gábor, a szövetség elnöke szerint jelentősen növelheti a kis kutak terheit, míg a nagy kútláncoknál csökkenhetnek a terhek, egyenlőtlen versenyhelyzetet teremtve a piacon.

"A Független Benzinkutak Szövetsége 2023 november 13-án, hétfőn, 12.00 órakor, a 1014 Budapest, Színház utca 1. szám alatt a Budai Várban a kordonnál petíció – kérelmet nyújt át Orbán Viktor miniszterelnök úrnak a kis benzinkutak helyzetével kapcsolatban - írja közleményében a Független Benzinkutak Szövetsége. Mindennek előzménye egy november eleji adóváltoztatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés