Előfizetői tartalom

Megszólalt Nagy Márton a 2024-es minimálbér-emelésről

Portfolio
Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter részt vett a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának (VKF) mai ülésén - közölte a Gazdaságfejlesztési Minisztérium csütörtökön. Közölte: az infláció már az év vége előtt egy számjegyűre fog csökkenni, jövőre pedig 5-6 százalékos szintet érhet el. Az eseményen az is kiderült: a kormány elviekben  ámogatja VKF résztvevőinek többségi álláspontját, miszerint a legkisebb minimális keresetek emelésére már decemberben kerüljön sor, továbbá annak mértéke a minimálbér esetében 15 százalékot, a garantált bérminimum esetében 10 százalékot érjen el.

Forintárfolyam, kamatok, infláció - Mi vár ránk 2024-ben? Mi vár a magyar gazdaságra jövőre? Erről is szó lesz a Signature előfizetőinknek szóló klubrendezvényünkön: Információ és jelentkezés A közleményből az is kiolvasható, hogy a kormány arra is nyitott, hogy 2024 elején, szem előtt tartva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés