Előfizetői tartalom

Azonnali utalások: teljes fordulat indult meg

Portfolio
Az azonnali fizetések nem csupán technikai újítást jelentenek, hanem lehetőséget is a vállalatok számára, hogy újragondolják működésüket. Egyelőre azonban sok korlát van a rendszerben, például a százezer eurós utalási limit, de úgy fest, hamar ez is a múlté lehet, ami még inkább háttérbe szoríthatja a készpénzhasználatot.

A csaknem hat éve bevezetett SCT Inst egyre nagyobb teret nyer, amit a megnövelt tranzakciós limit is segít, amely az egységes eurofizetési térség (SEPA) legtöbb országában jelenleg 100 000 euró, de sokszor még ez is kevésnek bizonyul – derül ki a a Société Générale által kiadott átfogó jelentésből a SEPA azonnali átutalási rendszerről (SEPA Instant Credit Transfer, SCT...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés