Előfizetői tartalom

Több milliós fizetések? Ezek a szakmák fizetnek a legjobban Magyarországon

Portfolio
Az elmúlt években az egyre fejlődő mesterséges intelligencia hatása miatt szinte lehetetlen megjósolni, hogy mely szakmák tűnhetnek el a jövőben, de azok, akik a pénzügyi területen, az egészségügy bizonyos részeiben, vagy épp a légiforgalmi irányítás terén helyezkednek el, még mindig nagyon jó keresetekre számíthatnak. A politikusok egyre feljebb kerülnek a megélhetési rangsorban.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai alapján a legjobban kereső foglalkozások között a légiforgalmi irányítók állnak az élen, akik átlagosan havi bruttó 2,3 millió forintot vihetnek haza. Ugyanakkor a rossz hír, hogy ez az egyik legnehezebb és legkeményebb szakma is, hiszen a jelentkezőknek számos nehéz teszten kell átesniük – derül ki a Növekedés.hu összefoglalójából....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés