Előfizetői tartalom

Nagyon rossz hírt közölt a Pfizer-vakcina gyártója, sokakat érint

Portfolio
A Pfizer annak érdekében, hogy csökkentse a költségeit, 500 munkahelyet szüntet meg Nagy-Britanniában. A lépés része annak a mintegy 3,5 milliárd dolláros költségcsökkentési programnak, amelyet döntően a Pfizer-vakcina és a koronavírus kezelésére használt Paxlovid vártnál gyengébb értékesítése miatt hajt végre az amerikai gyógyszergyártó.

A Pfizer döntése értelmében a Kentben található Sandwich-i telephelyén működő kutatási részleg kerül bezárásra, ezt a cég szóvivője is megerősített a Sky News érdeklődésére. A KentOnline anyagában pedig arról számolt be, hogy a Sandwich-i létesítményben összesen 940 ember dolgozik, a mostani leépítéssel a Pfizer jelenléte tovább csökken a városban. Hozzáteszik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés