Előfizetői tartalom

Sikkasztási botrány: az Audi-szakszervezet elnökségének minden tagja lemondott

Portfolio
Az Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ) vezetősége rendkívüli bizalmi értekezletet hívott össze kedden, amelynek előzménye az volt, hogy két elnökségi tagot sikkasztás gyanúja miatt letartóztattak múlt pénteken. A mostani értekezleten a maradék hét elnökségi tag lemondott pozíciójáról és új választások kiírását kezdeményezték - írja a Telex.

Az AHFSZ vezetősége az értekezlet során bejelentette, hogy ügyvédet fognak felkérni a polgárjogi igényeik érvényesítésére, céljuk pedig a gyanú szerint eltulajdonított vagyon visszaszerzése. Bár az ügyészség 600 millió forintos szikkasztásról beszél megalapozott gyanúként, a szakszervezet működése nem került veszélybe. Az aktuális vezetőség kapcsolatba lépett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés