Előfizetői tartalom

Jöjjön koncessziós megoldás a magyar egészségügyben is?

Portfolio
Az egészségügybe öntött több forrás csak egy bizonyos pontig teremt plusz értéket, egy szint felett a rendszer produktuma elkezd platózni - mutatott rá Újlaki Ákos, a BCG partnere a Magyar Kórházszövetség által szervezett Medicina Fórumon tartott előadásában. A szakember felvetette a magán és állami egészségügyi ellátás jobb együttműködése érdekében a koncessziós rendszer alkalmazását idehaza. Ennek azonban lennének előfeltételei.

Lehet értéket teremteni az egészségügyre fordított kiadások emelésével, de ez nem mindig fog megvalósulni, egy bizonyos pont felett már egyre kevésbé jellemző, hogy a rendszer eredményessége tovább javul - ez volt az egyik legfontosabb üzenete Újlaki Ákos prezentációjának. A szakember arról is beszélt, hogy a magánellátás komplex kérdés és sok formája van. Fontosnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés