Előfizetői tartalom

Nagyon szigorú szabályokat vezetne be a kormány, sok ipari szereplő kerülhet bajba

Portfolio
Az Energiaügyi Minisztérium a környezetvédelmi célkitűzéseinek elérése, valamint egészségügyi okokból szigorítja az ipari létesítmények kibocsátására vonatkozó határértékeket és erről egyeztetést kezdeményez az Országos Környezetvédelmi Tanáccsal, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával, illetve társadalmi egyeztetésre bocsájtotta az erről szóló rendelettervezetet – írja közleményében a tárca.

Az Energiaügyi Minisztérium bejelentette, hogy az eddigi gyakorlatnak megfelelően, a hatósági tapasztalatok, valamint a lakossági észrevételek figyelembevételével idén is felülvizsgálta az ipari létesítmények kibocsátási határértékeit, melynek alapján a határértékek szigorítását javasolja. A levegőterheltségi szint határértékeiről és a helyhez kötött légszennyező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés