Előfizetői tartalom

Új fizetős bevándorlási programot indít a kormány, kiderültek a vendégmunkásszabályok

A magyar kormány bemutatta harmadik országbeli állampolgárok beutazására és tartózkodására vonatkozó új törvény tervezetét. A tervezet különféle új tartózkodási engedélyeket és vízumkategóriákat vezetne be, kiemelve ezen belül az új, befektetési tartózkodási jogi kategóriát. A terv legmeglepőbb része, hogy a kormány egy olyan engedélyt hozna létre, amely kifejezetten a vendégbefektetőkre vonatkozna, és gyakorlatilag fizetős letelepedési lehetőséget biztosítana az EU-n kívüli beruházóknak.

Egy 255 oldalas törvénytervezetet terjesztett be a Parlament elé a kormány, amely gyakorlatilag gyökeresen átalakítja a magyar bevándorlási szabályokat, teljesen új tartózkodási engedélyekhez kapcsolódó és vízumkategóriákat határoz meg. A legérdekesebb, legmeglepőbb lépés, hogy egy új, befektetési tartózkodási jogi kategóriát is bevezetne a kormány. A törvénytervezet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés