Előfizetői tartalom

Aki fával fűt télen, annak érdemes most nagyon észnél lennie

Portfolio
Egyetlen hónap alatt 13 százalékkal drágult a fabrikett Magyarországon a KSH adatai szerint. A tűzifa mázsaára ennyire nem lőtt ki, de így is komoly pofonba futhat bele, aki a kemény hidegek beállta előtt kapkodva intézné a vásárlást. Nem csak az egyre szaporodó átverésekre kell gondolni: rengeteg pénzt bukhatunk azon is, ha nem ismerjük az egyes tüzelőfajtákat - írja a Pénzcentrum.

Az elmúlt évben Magyarországon kulcsfontosságúvá vált a téli fűtés legolcsóbb megoldása, mivel a rezsiemelés óta az átlagosnál nagyobb fogyasztásúak hétszeres árat fizethetnek a földgázért és majdnem háromszorosat az elektromos energiáért - így például rosszul szigeteltek, nagy energiaigényű ház esetén komoly problémát okozhat a hideg időjárás. A tüzelőanyagok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés