Előfizetői tartalom

Megjött a figyelmeztetés: ez teljesen meg fogja változtatni az életünket

Portfolio
Az elmúlt évek gyors fejlődése ellenére a Microsoft társalapítója, Bill Gates szerint a mai mesterséges intelligencia szoftverek még mindig "elég buták" - olvasható a GatesNotes nevű blogján megjelent bejegyzésben. A szakember szerint azonban néhány éven belül teljesen meg fogják változtatni az életünket az AI-térben felbukkanó lehetőségek.

"A Microsoft Word és a Google Docs segítségével megfogalmazhatsz egy üzleti ajánlatot, de ezek nem tudnak segíteni egy e-mail küldésében, egy szelfi megosztásában, adatok elemzésében, egy parti ütemezésében vagy mozijegyek vásárlásában" - írja a milliárdos. Jelenleg jellemzően alkalmazásokat használunk egy-egy tevékenység elvégzésére, például repülőjegy-foglalásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés