Előfizetői tartalom

Ideje elővenni a télikabátokat: fogvacogtató hideg érkezik Magyarországra

Portfolio
|
MTI
A jövő héten is változékony idő lesz: a hét elején még 10 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok, majd szerdán erős széllel érkezik a hideg, csütörtökre virradóra mínusz 9 és mínusz 1 fok közötti hőmérséklet várható, és napközben is csak 1-8 fokig melegszik a levegő. Pénteken ismét melegedés kezdődik, és elszórtan kell csapadékra számítani – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn a változó mennyiségű felhőzet mellett többórás napsütés várható, de az északkeleti harmadban felhősebb idő valószínű. Utóbbi területen szórványosan, másutt csak néhol fordulhat elő eső, záporeső. Délutántól délnyugat felől ismét felhőzetnövekedés veszi kezdetét. A nyugati, délnyugati szél főként az északi, északkeleti tájakon élénkülhet meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés