Előfizetői tartalom

Kritikussá vált a helyzet Záhonynál a lengyel–ukrán határon zajló kamionos blokád miatt

Portfolio
|
MTI
Jelentős a kamionsor a záhonyi határátkelőhelyen a lengyel és szlovák fuvarozók blokádja miatt, a magyar és ukrán vám- és határrendészeti szervek folyamatosan dolgoznak a feltorlódott kamionsor gyors átléptetésén, azonban a Tisza-híd és az átkelőhely befogadóképessége nagyban korlátozza lehetőségeket - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vasárnap.

A lengyel és szlovák fuvarozók blokáddal nehezítik a be- és kilépést Ukrajna irányába. Ennek hatására jelentősen megnőtt a forgalom a záhonyi határátkelőhelyen, a magyar oldalon jelentős, néha tíz kilométert is meghaladó kamionsor várja a kiléptetést - áll a közleményben. A tájékoztatás szerint a magyar és az ukrán hatóságok összehangolt munkájának eredményeképp...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés