Előfizetői tartalom

Hivatalos: megvan, hány forint lesz jövőre a minimálbér és a garantált bérminimum

Portfolio
Hivatalosan is aláírták a minimálbér és a garantált bérminimum emeléséről, valamint a  bérnövelési ajánlásról szóló megállapodást, közölte a Gazdaságfejlesztési Minisztérium. A Versenyszféra és a kormány Állandó Konzultációs Fórumának tagjai (kivéve Magyar  Szakszervezeti Szövetség), valamint a kormány a múlt heti megállapodásnak megfelelően a mai napon hivatalosan is aláírták a minimálbér és a garantált bérminimum emeléséről, valamint  a bérnövelési ajánlásról szóló megállapodást.

2023 decemberétől 15 százalékkal emelkedhet a minimálbér és 10 százalékkal a garantált bérminimum, derült ki a múlt héten. Ma a VKF tagjai aláírták a minimálbér és a garantált bérminimum emeléséről, valamint a bérnövelési ajánlásról szóló megállapodást. Az elmúlt hetekben egyre nagyobb figyelem övezte a jövő évi bértárgyalásokat, ami nem meglepő, hiszen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés