harry-herceg-meghan-markle
Gazdaság

Nincs bocsánat? Újabb dráma jöhet karácsonykor a brit királyi családban

Portfolio
Harry herceg és Meghan valószínűleg nem kapnak meghívást a brit királyi család karácsonyi ünnepségére, az állítólagos kibékülési kísérleteket pedig "bizarrnak" tartják a király és a trónörökös közelében állók. A pár egyik barátja szerint valószínűbb, hogy az újévkor látogatnak az Egyesült Királyságba - írta meg a LBC.

A legújabb hírek szerint Harry herceg és Meghan Markle lehet, hogy idén nem kap meghívást a brit királyi család karácsonyi ünnepségére. Annak ellenére, hogy pár egyik barátja azt állította, hogy "szívesen elfogadnának" egy meghívást, hogy az ünnepi időszakot III. Károly királlyal töltsék az Egyesült Királyságban.

Ezek a hírek azután jelentek meg, hogy Harry és Meghan állítólag felhívták Károly királyt a születésnapja alkalmából, és küldtek neki egy videót, amelyen gyermekeik énekelnek neki. Ezt egyesek a kapcsolatok rendezése érdekében tett pozitív lépésnek tekintik.

Egy, a királyi családot ismerő bennfentes azonban szkeptikusan nyilatkozott a lehetséges részvételükről. A forrás "bizarrnak" nevezte Harry és Meghan békülési törekvéseit, mivel korábban bocsánatkérést követelték a családtól. A szűkebb királyi család pártján álló személy szerint felmerül a kérdés, hogy a házaspár szemléletváltása a kereskedelmi ügyleteikben bekövetkezett kudarcokkal vagy az amerikai médiában őket ért kritikákkal függ-e össze. A forrás arra is utalt, hogy más magas rangú királyi családtagok, például Vilmos herceg esetlegesen ellenállást tanúsítana, ha Károly hajlandó lenne meghívni Harryt és Meghant.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Spare (Tartalék) című könyvéven Harry tettlegességgel vádolta meg bátyját, a brit trónörököst. 

Harryék egyik barátja a hétvégén a Sunday Timesnak így nyilatkozott:

Nem tudom elképzelni, hogy visszautasítanának egy meghívást, hogy időt töltsenek Őfelségével. De egyelőre még nem kaptak meghívást az ünnepekre.

Hozzátette:

A karácsonyi terveket általában ilyenkorra már véglegesítik, mivel Sandringham (a Sandringham House - a szerk.) nem különösebben nagy, és nincs sok hely az egész, bővebb család számára.

Egyes információk szerint szerint Harry és Meghan inkább újévkor látogathat Skóciába, amikor Vilmos és Katalin a norfolki Anmer Hallban vannak.

Címlapkép forrása: Joshua Sammer/Getty Images

budapest-kelebia
tőzsde
zelenszkij-orban
gyemant-oroszorszag-ekszer-szankcio
nav nemzeti ado- es vamhivatal
grönland
Tematikus PR cikk
2024. március 19.
Agrárium 2024
2024. március 7.
Property Warm Up 2024
2024. március 20.
Portfolio-MAGE Járműipar 2024
2024. április 11.
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Tanfolyam
22+1 órás komplex tanfolyam, ahol a tőzsdei kereskedés és befektetés alapjait sajátíthatod el.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
gyemant-oroszorszag-ekszer-szankcio