Előfizetői tartalom

Uniós szégyenpadba kerülhetnek a franciák

Portfolio
Az Európai Bizottság keddi költségvetési jelentésében – a Bloombergnek nyilatkozó, az ügyet ismerő névtelen források szerint – Franciaországot az Európai Unió költségvetési irányelveinek megsértése miatt figyelőlistára teszik, míg Németországot és Olaszországot elmarasztalják, mert nem tartják be teljes mértékben az előírásokat.

Az Európai Bizottság 2024-es nemzeti költségvetésekről szóló véleményének részét képező megfigyelési lista Belgium, Finnország és Horvátország lehetséges jogsértéseire is rámutat. Ausztria, Lettország, Luxemburg, Hollandia, Portugália és Szlovákia is figyelmeztetést kaphat Brüsszelből az uniós költségvetési céloknak való megfeleléssel kapcsolatos aggályok miatt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés