Előfizetői tartalom

Megérkezett a kormány CSOK Plusz rendelettervezete

Portfolio
Negyvenhárom oldal hosszúságú a kormány vadonatúj rendelettervezete, amely a CSOK Plusz részleteit hivatott szabályozni - derül ki a Kulturális és Innovációs Minisztérium által csütörtök este, társadalmi egyeztetés céljából nyilvánosságra hozott dokumentumokból. UPDATE: a frissen megismert részletszabályokat pénteki külön cikkünkben foglaltuk össze.

Társadalmi egyeztetésre bocsátották A kormányrendelet a 2024. január 1-jétől elindítandó új CSOK Plusz kedvezményes hitelkonstrukció feltételrendszerét szabályozza, és tartalmaz ezzel összefüggő néhány rendeleti módosítást is - áll az előterjesztés tartalmi összefoglalójában. A társadalmi egyeztetés keretében várt észrevételeket legkésőbb december 1-ig lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés