Előfizetői tartalom

Rendet tenne Kína a Közel-Kelet puskaporos hordójában, de ehhez Amerikának is lesz egy-két szava

Portfolio
Az izraeli-Hamász háború szerte a világon nagy hullámokat gerjesztett, sőt, egyenesen a globális vezető szerepéért futó versenyre is hatást gyakorol. Kína egyre határozottabban áll ki a béke mellett a konfliktusban, de az Egyesült Államok egyelőre megkerülhetetlen a Közel-Kelet puskaporos hordójánál – írja a South China Morning Post.

Szerdán jelentették be Katarban, hogy rövid ideig tartó tűzszünetben egyeztek meg egymással az izraeliek és a palesztin szélsőségesek. A néhány napig tartó nyugalom alatt a Hamász több túsz szabadon engedését is ígérte. A fegyverek elhallgatása mellett egyre fontosabb kérdés, hogy pontosan mi lesz a Gázai övezet sorsa a háború végét követően. Washington és az Európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés