Előfizetői tartalom

Újabb, rejtélyes járvány lobbant be Kínában - Határozott véleményt mondott róla Rusvai Miklós virológus

Portfolio
Több kínai gyermekkórházban is megteltek a fekvőhelyek egy rejtélyes, tüdőgyulladást okozó járvány következtében, ezért az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hivatalosan is tájékoztatást kért a kínai hatóságoktól a megbetegedésekről. Rusvai Miklós virológus az Inforádiónak beszélt arról, kell-e tartani egy újabb világjárványtól - írja az Infostart.

A WHO kínai irodája megerősítette azokat az információkat, amelyek a légúti megbetegedések számának jelentős növekedéséről számoltak be. A helyzetet a koronavírus-járvány miatti korlátozások feloldása és olyan ismert kórokozók terjedése okozta, mint az influenzavírus, a mycoplasma pneunomiae – ami elsősorban fiatalabb gyermekeket érintő légúti megbetegedés – valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés