Előfizetői tartalom

Aggasztó figyelmeztetés érkezett a légzőszervi megbetegedésekről

Portfolio
Az elmúlt hetekben több kínai gyermekkórházban is megteltek a fekvőhelyek egy rejtélyes, tüdőgyulladást okozó járvány következtében, most azonban közölte a kínai vezetőség, hogy a járvány a lecsengés jeleit mutatja. Figyelmeztettek viszont a szakértők, hogy más légzőszervi megbetegedések valószínűleg komoly problémát fognak okozni a lakosság szélesebb rétegeinek a Covid-korlátozások utáni első télen.

A pekingi egészségügyi hatóságok szerint már nem az elmúlt hetekben elterjedt mikoplazma a legelterjedtebb kórokozó a gyermekgyógyászati központok betegeinél, nagyobb számmal jelennek már meg az influenza, az adenovírus és a légúti szinciciális vírus tüneteivel rendelkezők. A közeli Tianjinban és a pénzügyi központnak számító Sanghajban is csökkenő tendenciát mutatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés