Portfolio signature

Ezek a legkeresettebb munkák, amikhez nem kell feltétlenül diploma

Portfolio
Az amerikai munkavállalók a legfrissebb tendenciák alapján egyre inkább a diploma nélküli karrierek irányába kezdenek fordulni, ezt igazolja az is, hogy a diploma nélküli állásokra irányuló keresések idén minden idők legmagasabb értékét érték el az Egyesült Államokban novemberben - derül ki a CNBC-vel megosztott Google Trends adatokból.

A rugalmasságot keresik a munkavállalók

Az Egyesült Államokban az évi 35 000 dollárnál többet fizető állások közel 75%-a főiskolai végzettséget igényel, de az amerikaiaknak mindössze 38%-a rendelkezik alapfokú diplomával.

- osztotta meg a CNBC-vel Lisa Gevelber, a Google amerikai marketingvezetője.

Gevelber hozzátette, hogy ez a kereseti különbség nagy problémát jelent a vállalatok és a munkavállalók számára is, az embereket pedig leginkább azok az álláslehetőségek illetik, amelyek kellően rugalmas munkarendet biztosítanak.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés