Előfizetői tartalom

Magyar tulajdonba került az Auchan, nagy tervekről számoltak be

Portfolio
A Jellinek Dániel által irányított Indotek Csoport tervei szerint az Auchan a következő öt-hat évben a harmadik legnagyobb piaci részesedéssel rendelkező áruházlánccá válna Magyarországon. Az Indotek az Auchan 47%-os tulajdonrészét szerzése révén erős kisebbségi pozícióba kerül, és teljes tulajdonába került az Auchan áruházakhoz tartozó üzlethelyiségek. A vállalat hangsúlyozza, hogy az üzlet mindennapi működését ez nem befolyásolja, és a vásárlók a megszokott szolgáltatásokat és minőséget várhatják. Az ügyletet még hátráltatja az Európai Unió Versenyhivatalának vizsgálata.

A rövid távú változások nem érintik az Auchan operatív irányítását, ugyanakkor az Indotek részt vesz a stratégiai döntések meghozatalában. A tervek között szerepel, hogy az Auchan és az Indotek szinergiáit kihasználva, valamint az ingatlanpiaci tapasztalataik és kiskereskedelmi hálózatuk segítségével a későbbiekben új üzletek nyitására kerül sor, különös figyelmet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés