Előfizetői tartalom

A magyar élelmiszeripar útja: növekedj, nagyra, bátran!

Portfolio
Hatékonyságjavítás, integrált termelés, folyamatos fejlesztések, digitalizáció, robotizáció, exportképesség - ezen az úton kellene haladnia a magyar élelmiszeriparnak, amennyiben újabb sikersztorikat akar kitermelni. Így lehet összefoglalni az Agrárszektor 2023 Konferencia élelmiszeriparral foglalkozó szekciójának főbb üzeneteit. Előadás és kerekasztal-beszélgetés keretében fejtették ki gondolataikat a legnagyobb piaci szereplők.

A magyar élelmiszeripar lehetőségei Komoly kihívások és nagy lehetőségek a magyar élelmiszeriparban címmel tartott előadást az Agrárszektor 2023 Konferencián Varga Ákos, az UBM Csoport igazgatósági elnöke. Megítélése szerint mindenki a jól fizető európai piacot akarja megcélozni az agrárszektorban, nem véletlen, hogy egyre erősebben jelennek meg a külföldi importtermékek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés