Előfizetői tartalom

Hatósági akció lesz a Balatonon, elbontják az illegális stégeket

Portfolio
Idén komoly erőfeszítéseket tett a vízügy a Balatonban sokszor életveszélyessé váló víz alatti akadályok, horgászkarók begyűjtésére, valamint az illegális stégek, stégbejárók felszámolására – mondta - a hírbalaton.hu szerint - Csonki István a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság vezetője a Balatoni Szövetség közgyűlésén a napokban.

A jövőbeni tervek közt szerepel a balatoni illegális feltöltések elbontása is. Rengeteg cölöpöt, víz alatti akadályt távolítottak el a mederből. Volt olyan kábeldob, amelyet csak kotróhajó segítségével tudtak eltávolítani a vízből. Ez egy vitorláshajónak volt a leszakadt rögzítőeleme. A veszteglő hajók kikötésére sok hasonló tárgyat alkalmaznak, és hagynak a hajósok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés