Előfizetői tartalom

Debreceni közgazdász hallgató nyerte a Londoni Értéktőzsde versenyét

Portfolio
A Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Ifjúsági Bizottságának elnöke, a Debreceni Egyetem közgazdász hallgatója, Lengyel Ádám nyerte meg a Londoni Értéktőzsde (LSEG) által Közép- és Kelet-Európa, a Közel-Kelet és Afrika egyetemei számára meghirdetett LSEG Workspace Portfolio Management versenyt - közölte csütörtök esti közleményében az MKT. A megmérettetésen 16 ország 46 egyeteméről több mint 210 hallgató vett részt.

Az első fordulóban valós tőzsdei változásokat követve kellett a versenyzőknek szimulálniuk az általuk összeállított portfoliójuk kezelését. A nemzetközi szinten legjobb eredményt elért 20 diák az elődöntőben az LSEG vezetői előtt prezentált. A döntőben pedig a legjobb 10 hallgató egy nemzetközileg elismert befektetőkből álló szakmai zsűri előtt mutatta be a befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés