Előfizetői tartalom

Orbán Viktor elmondta, mi kell Ukrajna uniós csatlakozásához

Portfolio
Orbán Viktor ma reggel részletesen kifejtette a kormány álláspontját Ukrajna támogatásáról és EU-s tagfelvételi tárgyalásainak megkezdéséről: szerinte Oroszországgal háborúban álló szomszédunk csatlakozását elő kellene készíteni, és az országot kormányközi megállapodással létrehozott pénzügyi alapon keresztül kellene támogatni. A kormányfő a Kossuth Rádió műsorában arról is beszélt, a világ legjobban fejlődő része tőlünk keletre van, érdekeinket szolgálja a velük való együttműködés.

2023. december 01. 08:01 Megosztás Magyarország a Nyugat része Az elmúlt 20-30 évben kijöttünk a szovjet blokkból, és megérkeztünk a nyugati világba. A Nyugat része vagyunk: NATO-tagság, EU-tagság. De az az érdekünk, hogy a világ minden országával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés