Előfizetői tartalom

Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjban részesült Balogh Gabriella

Portfolio
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) huszonnegyedik alkalommal rendezte meg a Vállalkozók Napja ünnepséget december 1-jén Budapesten, a Művészetek Palotájában. A Magyar Vállalkozók Napja rendezvényen idén is díjazták a kiemelkedő teljesítményeket. Balogh Gabriella, a portfolio.hu-t is kiadó Net Média Zrt. társtulajdonosa Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjban részesült.

A 35. évfordulóját ünneplő Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) idén is megrendezte év végi üzleti eseményét, a Magyar Vállalkozók Napját. A rendezvény közel negyed évszázados történetével vitathatatlanul a hazai vállalkozói szektor legrangosabb, több száz cégvezető részvételével zajló találkozója. Az idei eseményen részt vett Orbán Viktor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés