Előfizetői tartalom

Az AI guru szerint az emberiség még nagyon messze van a szuperintelligens számítógép megalkotásától

Portfolio
Yann LeCun, a Meta vezető kutatója úgy véli, hogy a jelenlegi mesterséges intelligencia rendszerek évtizedekre vannak attól, hogy elérjék az emberi szintű intelligenciát. Ezzel ellentmondva Jensen Huang Nvidia-vezérigazgató előrejelzésének, miszerint az AI kevesebb mint öt éven belül felülmúlja az embert - közölte a CNBC.

Yann LeCun, a Meta vezető kutatója úgy véli, hogy a jelenlegi mesterséges intelligencia (AI) rendszerek még évtizedekre vannak attól, hogy elérjék az érzékenység vagy a józan ész bármely formáját. Ez a nézőpont szöges ellentétben áll az Nvidia vezérigazgatójának, Jensen Huangnak a közelmúltban tett kijelentésével, miszerint a mesterséges intelligencia kevesebb mint öt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés