Előfizetői tartalom

Csattanós választ adunk a karácsony örök kérdésére: műfenyőt vagy igazi fenyőt kell venni?

Portfolio
Közeleg a karácsony, jön a karácsonyfa vásárlás és a karácsonyfa díszítés, előtt pedig ismét előkerül a karácsonyi időszak egyik legfontosabb kérdése: igazi fenyő vagy műfenyő? Mutatjuk, mit érdemes tudni karácsonyfa eredetétől, a műfenyő vagy igazi fenyő vita számairól, valamint összeszedtük, milyen a különféle karácsonyfa ára 2023-ban át, mennyi a műfenyő ára 2023-ban, valamint azt is, milyen sors várhat a karácsonyfákra az ünnepi időszak után.

A karácsonyfa története Az örökzöld növények tisztelete központi helyet foglalt el az ókori népek hitvilágában. A kereszténység előtt az örökzöld növények és fák tiszteletének jelentős szerepe volt a téli időszakban, mind az egyiptomi, a római, a germán, illetve a kelta hagyományvilágában. Ezen népek örökzöld faágakat aggattak ki otthonaik ajtajaira és ablakaira...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés