Előfizetői tartalom

„Orbán Viktor nyíltan az oroszok oldalára állt” - Újabb helyről szálltak bele a magyar miniszterelnökbe

Portfolio
Olyan kormánnyal van dolgunk, mely nyíltan az orosz álláspontot támogatja, Orbán Viktor ezt nem is titkolja – mondta pénteken újságírói kérdése Donald Tusk. A lengyel ellenzék vezére szerint megpróbál majd tárgyalni a magyar kormányfővel, de neki szerves kapcsolata van Moszkvával és Vlagyimir Putyinnal, ezért nem gondolja, hogy meggyőzhető lenne.

A lengyel tvn24 tudósítása szerint pénteken egy sajtótájékoztatón kérdezték Donald Tuskot arról, találkozna-e Orbán Viktorral, amire a jelenlegi ellenzéki vezető azt válaszolta, hogy szerinte a magyar miniszterelnököt nem lehet meggyőzni, mivel nyíltan az oroszok oldalára állt. Tusk szerepe azért érdekes, mert az október közepén tartott választásokat ugyan az eddig is kormányzó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés