Előfizetői tartalom

Bejelentette Szijjártó Péter: fontos könnyítéseket kapott Magyarország az új szankciós csomagban

Portfolio
|
MTI
A tárcavezető az európai uniós külügyi tanács szünetében tartott sajtótájékoztatóján az Oroszországgal szembeni tizenkettedik szankciós csomag vitája kapcsán közölte, hogy nem lesz végdátum azon mentességel kapcsolatban, amelynek alapján Magyarország továbbra is vásárolhat orosz kőolajat a Barátság vezetéken keresztül. Ezen felül a paksi beruházással és egy december 5-én lejárt mentességgel kapcsolatban is születtek döntések.

Szijjártó Péter többek között elmondta, hogy a friss döntések értelmében Magyarország továbbra is vásárolhat orosz kőolajat a Barátság vezetéken keresztül, ezzel kapcsolatban nem is fogalmaztak meg végdátumot. Ezen felül meghosszabbításra került az a december 5-én lejárt mentesség, amely alapján a Mol finomított orosz kőolajból készült terméket exportálhatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés