Előfizetői tartalom

Leépítés a makói gumigyárban – Nagy Márton egyeztetett a cégvezetéssel

Portfolio
Két hete jelent meg a hír, hogy elbocsátások jönnek a Continental makói gyárában, a Népszava akkor azt írta, hogy az elbocsátásokról az üzem dolgozói a faliújságról szereztek tudomást, és a szakszervezet szerint a hazai munkavállalók elküldésével a külföldiek előtt nyitnák meg a lehetőséget. Ezeket az állításokat közleményben cáfolta a cég vezetése. Most Nagy Márton találkozott a Continental Automotive Hungary vezetőségével, köztük Keszte Róbert ügyvezetővel, ahol a makói üzem létszámcsökkentéséről is beszéltek.

Nagy Márton ma hivatalában fogadta a Continental Automotive Hungary vezetőségét, köztük Keszte Róbert ügyvezetőt. A felek a megbeszélésen áttekintették a gazdaságban azonosítható stratégiai jelentőségű folyamatokat, különös tekintettel a járműiparra, valamint kitértek a Continental kapcsán az elmúlt időszakbanmegjelent sajtóhírekre is. A miniszter a találkozón elmondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés