Előfizetői tartalom

Pintér Sándor kórházigazgatókat rúgott ki

Portfolio
|
MTI OS
Pintér Sándor belügyminiszter 2023. december 31-ei hatállyal, érdemeik elismerése mellett, 2 országos intézet és 5 vármegyei kórház főigazgatójának magasabb vezetői kinevezését - beöltött 65 éves életkorukra figyelemmel - visszavonta - olvasható a tárca közleményében, amelyből az is kiderül: további 17 intézményvezető is érintett az ügyben. Nagyon különös, hogy a rövid tájékoztatás magyarázatot nem ad a miniszter és az OKFŐ lépésére, és a konkrét intézményeket, és személyeket sem nevezi meg.

Az Országos Kórházi Főigazgatóság megbízott országos kórház-főigazgatója ezzel egyidejűleg 10 városi kórház főigazgatójának főigazgatói kinevezését vonta vissza. Érintettek szakmai munkájuk elismeréseként kitüntetésben részesülnek - áll a Belügyminisztérium által kiadott szűkszavú tájékoztatásban. A közleményből még az sem derül ki, hogy melyek ezek az érintett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés