Előfizetői tartalom

Orbán-Erdogan találkozó: Magyarország mindent megtesz az EU és Törökország közötti vámunió moderniázálásáért

MTI
Kiemelt stratégiai együttműködést kötött Magyarország és Törökország, az erről szóló dokumentumot Orbán Viktor miniszterelnök és Recep Tayyip Erdogan török elnök hétfőn írta alá Budapesten. Orbán Viktor az aláírást követő sajtónyilatkozatában úgy fogalmazott, "a nagy terv az az, hogy a törökök meg a magyarok együtt lesznek győztesek a 21. században".

Orbán Viktor: Magyarország mindent megtesz annak érdekében, hogy modernizálják az EU és Törökország közötti vámuniót A magyar kormányfő az együttműködésről azt mondta, hogy ez a diplomácia nyelvén a legszorosabb baráti, testvéri és politikai együttműködést fejezi ki. Orbán Viktor szólt arról is, a magyarok az előző századot elvesztették, és most az a terv, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés