FONTOS Az Nvidia a legnagyobb! Megelőzte a Microsoftot is
 
Előfizetői tartalom

Frissül az egyik legfontosabb amerikai közlekedési kódex

Portfolio
Az Egyesült Államok Szövetségi Autópálya-felügyelete kiadta az útburkolati jelzésekre és a tervezésre vonatkozó szabványokat meghatározó, úgynevezett "Egységes forgalomirányítási eszközök kézikönyvének (Manual on Uniform Traffic Control Devices)" 11. kiadását. A frissített változat új irányelveket tartalmaz a kerékpársávok kialakítására és az elektromos járművek töltőállomásainak jelzésére vonatkozóan - írja a Bloomberg.

A kézikönyv 1935 óta az Egyesült Államokban az útépítés egyik legfontosabb irányadó dokumentuma és most 11. alkalommal vizsgálták felül. A MUTCD fontos szerepet játszik az útburkolati jelzések és a tervezés egységesítésében az egész országban, biztosítva, hogy a járművezetők New York Citytől Los Angelesig ugyanazt a jelzést és útburkolati jeleket ismerjék. A Szövetségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés