Előfizetői tartalom

Érdemes még karácsony előtt tankolni, idei mélypont körülről ugrik a benzinár

Portfolio
Érdemes még karácsony előtt tankolni, mert idei mélypont körül jár még a benzinár, és a két ünnep között egyébként is megugrik a forgalom, ami akár a várakozási időt is megnövelheti a kutakon, aztán január 1-től a jövedéki adóemelés miatt egyébként is lesz egy 41,3 forintos drágulás – derül ki a Mol tájékoztató leveléből és a Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkárának nyilatkozatából.

Megszerezte az Index a Mol által még december 12-én a partnereknek kiküldött tájékoztató levelet, és ezzel kapcsolatban Grád Ottó is nyilatkozott a lapnak, amelyek lényege az, hogy a két ünnep között egyébként is sokan tankolnak, amit logisztikailag is nehezebb kiszolgálni, illetve a januári árurgás miatt is sokan előrehozzák a tankolást, mindezt pedig nem érdemes megvárni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés