Előfizetői tartalom

Nem működik egy ideig az útdíjfizetési rendszer

Portfolio
2023. december 31-én, vasárnap 20:00 óra és 2024. január 1-jén, hétfőn hajnali 4:00 óra között informatikai fejlesztést hajtanak végre az útdíjfizetés rendszerében, így a megszokott értékesítési szolgáltatások (e-matrica, HU-GO e-útdíj) ebben az időtartamban átmenetileg nem lesznek elérhetők - írja a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.)

A tervezett karbantartás az autópálya-matricával és a viszonylati jeggyel közlekedő, továbbá a fedélzeti eszközt használó ügyfeleket is érinti. Az említett időszakban nem lehet majd e-matricát és viszonylati jegyet vásárolni, továbbá HU-GO egyenleget feltölteni sem a társaság saját értékesítési felületein, sem pedig viszonteladó partnereknél. A fedélzeti eszközzel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés