Előfizetői tartalom

Bejelentették a béremelést a Sparnál

Portfolio
A Spar és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) megegyezett a 2024-es bérekről: a megállapodás szerint a 13. havi juttatás, a Spar Hűségprogram és a munkavállalók 15%-os vásárlási kedvezménye továbbra is megmarad, ezen felül az alapbér átlagosan 10-24 százalék közötti mértékben fog nőni. A bérfejlesztést a vállalat idén is saját forrás felhasználásával valósítja meg, olvasható a vonatkozó közleményből.

2024 január 1-jétől a Spar új bérstruktúra bevezetése mellett döntött az üzlethálózatban, melynek kapcsán a vállalat munkatársainak alapbére átlagosan 10 és 24% közötti mértékben fog nőni. Ennek értelmében az áruházakban dolgozók elérhető legalacsonyabb alapbére bruttó 365 ezer forint lesz. A gazdasági szempontból jelentős térségekben, valamint a kiemelkedő teljesítményt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés