FONTOS A nyelvünkbe van kódolva a siker: előbb leszel gazdag, ha ilyen nyelvet beszélsz?
 
Előfizetői tartalom

Megszállták az oroszok olajfinomítóját a bolgár hatóságok

Portfolio
A bolgár vámhatóság ellenőrzéseket kezdett a Lukoil Neftohim burgaszi olajfinomító raktáraiban, mivel a gyanú szerint a szankciókat megsértve feldolgozott kőolajtermékeket exportált a cég. Országszerte több mint 50 vámraktárat ellenőriznek az orosz olajból származó kőolajtermékek kivitelét tiltó törvény miatt – számolt be a Neftegaz.ru.

Az ellenőrzések célja a rendelkezésre álló nyersolaj és az orosz nyersolajból előállított kőolajtermékek leltározása, a kormányhatározatok és az Európai Bizottság korlátozásainak betartatása miatt. Az akciókban mintegy 150 bolgát vámtiszt vesz részt. Az ügy előzménye, hogy az EU 2022-ben részleges olajembargót rendelt el Oroszországgal szemben, és Bulgáriának 2024...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés