FONTOS Ezt a bankot veheti meg az OTP
 
Előfizetői tartalom

Vigyázz! - Hiába dobsz italcsomagolást az új automatába, még nem fog kiadni pénzes utalványt

Portfolio
Még nem szállítottak ki a gyártók semmilyen új italcsomagolást az országban, így pénzt se fognak visszaadni a január 1-től üzemelő visszaváltó automaták, az egész rendszer csak fokozatosan fog majd elindulni – ez a lényege az Országos Kereskedelmi Szövetség szerdai figyelemfelhívó közleményének. Ahogy hangsúlyozza a szövetség „Már kötelező ugyan az új, megjelölt italcsomagolások visszaváltása az üzletekben, de ilyet még nem szállított az ipar”. Arra is nyomatékosan felhívják a figyelmet, hogy „régi italcsomagolást tilos bedobni az automatákba”, mert az esetleg károsodást okozhat az új berendezésekben.

Még kár próbálkozni Mindezt azután adták ki, hogy a napokban több híradás is megjelent arról, hogy a visszaváltó automaták nem működnek, a bedobott italcsomagolások ellenében pedig estenként nem használható utalványokat adnak ki. Ennek az oka az, hogy az automatába csak az dobható be, ami után már fizetett visszaváltási díjat a vásárló – más palack, doboz nem, márpedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés