Előfizetői tartalom

Időjárás: sarkvidéki hideg szakad Magyarországra, jöhet a havazás

Portfolio
Gyakran változó égképre számíthatunk, és egy ideig még folytatódik a januári tavasz. Reggel még elszórtan, később a nap során már csak kevés helyen lehetnek záporos gócok - írta időjárás-előrejelzésében a HungaroMet. Az Időkép jelentése szerint ma sehol sem várható hó Magyarországon, azonban vasárnap délután észak-északnyugat felől sarkvidéki hideg éri el az országot, majd hétfőn virradóra már az egész Kárpát-medencét ez a fagyos levegő fogja kitölteni; ekkortól várható újra havazás. A HungeroMet előrejelzése alapján vasárnap északnyugat felől egyre nagyobb területen várható hó Magyarországon.

Időjárás csütörtökön A tegnapihoz hasonlóan ma is gyakran változó égképre számíthatunk, de várhatóan a legtöbb helyen legalább néhány órára kisüt a nap. Most reggel még elszórtan, később a nap során már csak kevés helyen lehetnek záporos gócok. A nyugati, északnyugati szél a színezett területen gyakran lesz erős, helyenként - főleg a magasabban fekvő helyeken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés