Előfizetői tartalom

Vége a kizsákmányolásnak: egy generáció, amely felrúgja a munkahelyi normákat

Ha lejár a hivatalos munkaidejük, egy percet sem maradnak tovább; ha betegek, tényleg kiveszik a betegszabijukat; őszintén beszélnek a mentális problémáikról a munkahelyükön is; valamint lazán kommunikálnak a munkatársaikkal – HR-szakértők szerint ez jellemzi az 1990-es évek közepe és a 2000-es évek vége között született Z-generációt, amivel korábbi nemzedékek által követett munkahelyi normákat írnak felül.

Kiesik a kezükből a toll, ha lejár a munkaidő A korábbi generációk számára a munkahelyre történő időben vagy korán történő érkezés, illetve a késői távozás általánosan elterjedt szokásnak számított. A késő estig tartó munka egy időigényes projekt megvalósításának magától értetődő része az idősebb munkavállalók számára – különösen azokban az időkben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés