Előfizetői tartalom

Teljes flottáját földre helyezte az egyik légitársaság

Portfolio
Az Alaska Airlines ideiglenesen földre helyezte 65 Boeing 737 MAX 9 típusú repülőgépből álló flottáját egy kabinpanel-robbanást követően, ami kényszerleszállást tett szükségessé - közölte Ben Minicucci vezérigazgató. Az incidens az 1282-es járaton történt, amely az oregoni Portlandből a kaliforniai Ontarioba tartott. A járatnak az incidens miatt röviddel a felszállás után vissza kellett térnie Portlandbe.

A repülési tilalom elővigyázatossági intézkedés, és a repülőgépeket csak a karbantartási és biztonsági ellenőrzések elvégzése után állítják újra szolgálatba. Ezek várhatóan a következő napokban fejeződnek be. Az incidens során a hátsó középső kabin kijárati ajtajához használt panel levált a repülőgépről. A közösségi médiában megosztott képeken egy hiányzó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés