Előfizetői tartalom

Tisztázta a Szent János Kórház, miért van szükség a kapacitáscsökkentésre

Portfolio
Ahogy a Portfolio korábban beszámolt róla, az Észak-budai Szent János Centrum Kórházban több osztály kapacitáscsökkentést hajt végre, ami hatással van a környező kerületekben élők ellátására - ez utóbbit állította Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő, aki a január 3-án közzétett dokumentumokat erről. A kórház most megerősítette a dokumentumok valódiságát és reagált az esetre - írta az ATV.

Az említett dokumentumok szerint a gasztroenterológia, endokrinológia és anyagcsereosztály, valamint a neurológia nem lesz elérhető a II. kerületi lakosok számára. A neurológia az I. kerületi betegeket sem fogadja, míg az endokrinológián a XII. és XXII. kerületiek sem tudnak majd jelentkezni. Kunetz az eset kapcsán elmondta: Az osztályok nem teljesen, csak részben zárnak be...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés