Előfizetői tartalom

Itt van minden részlet a MÁV és a Volán új bérleteiről, jegyeiről

Portfolio
2024 március elsejétől új rendszer váltja fel a MÁV-nál és a Volánnál az eddigi kedvezményrendszert. Az új rendszerben nem lesz szükség igazoló dokumentumokra, pecsételni való űrlapokra vagy külön fényképes igazolványokra, minden 14 év alatti és a 65 év feletti utas díjmentesen, minden a 14 és 25 év közötti utas pedig félárú jegy igénybevételével utazhat. A jelenlegi 15 bérletkonstrukció helyett márciustól csak kettő marad, a vármegye- és országbérlet, a kedvezményrendszer jelentősen egyszerűsödik, a mostani 65 helyett közel 20 kedvezménytípus lesz, foglalta össze a legfontosabb változásokat a MÁV-VOLÁN-csoport.

Bérletreform A jelenlegi 15 bérletkonstrukció helyett csak 2 marad. A változásokat Lázár János miniszter már kedd délelőtt bejelentette, erről itt számoltunk be: Kapcsolódó cikkünk 2024. 01. 09. Lázár János: az ország- és vármegyebérleteken kívül minden más bérlet megszűnik Az országbérletek esetén megszűnnek a még érvényes adminisztratív korlátozások:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés