Előfizetői tartalom

Karácsony Gergely reagált Lázár János ajánlatára

MTI
Lázár János ma egy Debrecenben tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy tarifarendszer-váltást hajtanak végre, aminek keretében a Volánnál és a MÁV-nál az ország- és vármegyebérleteken kívül minden más bérlet megszűnik. Az eseményen a miniszter ajánlatot tett Budapestnek, aminek a lényege, hogy ha Budapest elfogadja a vármegyebérletet, akkor a Volán és a MÁV is elfogadja a Budapest-bérletet. Karácsony Gergely egy Facebook-posztban jó iránynak nevezte a tarifaközösség-ajánlatot, a főpolgármester szerint a részleteken múlik, hogy meg tudják-e kötni a megállapodást.

A Lázár János bejelentéseire reagáló videójában Karácsony Gergely azt mondta: a vármegye- és országbérletek elfogadása, illetve a Budapest-bérlet megőrzése jó irány, a kérdés az, hogy mik a részletek Karácsony Gergely szerint kizárólag olyan megállapodás lehet elfogadható, amely egyszerre jelent a kormánynak és a fővárosnak is pluszforrásokat a közösségi közlekedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés