Előfizetői tartalom

Fontos embereket küld el a Google

Portfolio
A Google anyacége, az Alphabet megerősítette a Reutersnek, hogy komoly elbocsátásokra készül. A leépítések több száz alkalmazottat fognak érinteni a vállalat különböző csapatain belül, köztük a Voice Assistant (hangvezérelt személyi asszisztens) egységnél dolgozókat, valamint az olyan termékekért felelős hardverrészlegnél, mint a Pixel, a Nest és a Fitbit.

A Fitbit társalapítói, James Park és Eric Friedman is távoznak a Google-től. A cég még 2021-ben vette meg a Fitbit-et 2,1 milliárd dollárért. A Google szóvivője a Reutersnek elmondta, hogy 2023 második felében bizonyos csapatokon belül kiigazításokat hajtottak végre a hatékonyság növelése és az erőforrások jobb összehangolása érdekében. Ezek a kiigazítások néhány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés