Előfizetői tartalom

Perdöntő bizonyíték érkezett: Kína hazudott a koronavírusról

Portfolio
Egy kínai kutató 2019. december 28-án töltötte fel a Covid csaknem teljes szekvenciáját a Nemzeti Egészségügyi Intézet által működtetett amerikai adatbázisba, két héttel azelőtt, hogy Peking megosztotta a vírus szekvenciáját a világgal - derült ki az Egyesült Államok Egészségügyi Minisztériumának dokumentumaiból, írja a Wall Street Journal.

Amikor Peking 2020. január 11-én megosztotta a SARS-CoV-2 szekvenciáját az Egészségügyi Világszervezettel, két teljes hét telt el azóta, hogy a vírus szekvenálását a pekingi Institute of Pathogen Biology kutatója elvégezte, amely a Kínai Kommunista Párthoz (KKP) és a Népi Felszabadító Hadsereghez kötődő, államilag támogatott Chinese Academy of Medical Sciences egyik részlege....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés