Előfizetői tartalom

A Google Maps is megváltozik a párizsi olimpia alatt

Portfolio
A 2024-es párizsi olimpiai játékokra való tekintettel a város tömegközlekedési hatósága arra utasítja a navigációs alkalmazásokat, például a Google Maps-et, hogy módosítsák útvonaljavaslataikat. Laurent Probst, a Párizs és környéke tömegközlekedését felügyelő Ile-de-France Mobilites vezérigazgatója azt mondta, hogy az esemény idején kifejezetten az utazók számára készített útvonalakat részesítik majd előnyben - írja a Reuters.

Probst azt mondta, hogy súlyos következménye lehet a kérés ignorálásának és felvetette a navigációs szolgáltatások leállításának lehetőségét. Később azonban a vállalat sajtóosztálya ezt finomította és mindenkit megnyugtatott, hogy nem lövik ki a Google Maps-et. A Reuters megkeresésére a Google France csütörtökig nem nyilatkozott. Franciaország csak a megnyitó ünnepségre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés