FONTOS Magyar üzletlánc saját márkás terméke is felkerült a szégyenlistára
 
Előfizetői tartalom

Így látják a magyar vállalatok a hazai gazdaság kilátásait

Portfolio
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége megbízásából készült VOSZ Barométer Index felmérés szerint a tavalyi negyedik negyedévben tovább romlott a cégek üzleti hangulata Magyarországon. A kutatás legfrissebb eredményeit pénteken mutatta be Kozák Ákos, a felmérést elvégző Egyensúly Intézet társalapítója, valamint Perlusz László, a VOSZ főtitkára.

Romló konjunktúra-mutatók A vállalkozások üzleti hangulata kisebb mértékben, míg a pénzügyi helyzetük és a működéssel összefüggő beruházásaik intenzitása jelentős mértékben romlott. Mindezek egyenes következménye, hogy a Barométer Index értéke jelentős mértékben, 50%-ra csökkent. A harmadik negyedéves 56%-os értékről az utolsó negyedévre 50%-ra csökkent a mutató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés